"Είναι αλήθεια πως ότι κάνω είναι μια σταγόνα στον ωκεανό...βέβαια, αν δεν έκανα αυτό που κάνω, θα έλειπε από τον ωκεανό μια σταγόνα"

Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας

 • Διδασκαλία

  Διδασκαλία

  Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1979, και παρόλο που είχε στη ζωή του πάντα τον αθλητισμό η πρώτη επαφή του με την πρακτική της yoga έγινε πολύ αργότερα, στην ηλικία των 25. Δύο χρόνια αργότερα παρακολουθώντας σε ένα βίντεο τον άνθρωπο που θα γίνοταν ο δάσκαλος του να παρουσιάζει έναν κινούμενο διαλόγισμό asanas σε συνδιασμό με αναπνοή (Ujjayi), αποτέλεσε την έμπευση του για το σύστημα της Ashtanga Yoga.

  Διατηρώντας την αφοσίωση του στο σύστημα, τόσο σωματικά αλλά και πνευματικά, το 2011 γνωρίζει στο Εδιμβούργο αυτόν που είχε δει πριν πέντε χρόνια στο βίντεο, τον David Swenson. Ο David αναγνωρίζεται σήμερα ως ένας από τους παλαιότερους ασκούμενους και δασκάλους της Ashtanga Yoga. Έκτοτε παρακολουθεί εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια του, χωρίς να παραμελεί ούτε μέρα την καθημερινή του πρακτική που του υπενθυμίζει πάντα τον μαθητή.


  Το 2014 ιδρύει την Abhyasa Ashtanga Shala, και διδάσκει καθημερινά ολόκληρο το σύστημα, καταφέρνοντας το 2017 να φιλοξενήσει τον δάσκαλο του σε συνολικά τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις εκμάθησης και πρακτικής της Ashtanga Yoga.


  Αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα κάθε ασκούμενου ο τρόπος διδασκαλίας είναι απλός και λιτός χρησιμοποιώντας την πρακτική ως μέσο προσέγγισης και κατανόησης σώματος και πνεύματος.