• τιμολογιακή πολιτική

   

  1. Το μάθημα προπληρώνεται και σε περίπτωση αγοράς οποιοδήποτε πακέτου, μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα, αφαιρείται από την συνολική αξία του πακέτου - συνδρομής. Οι συνδρομές και τα πακέτα μαθημάτων προπληρώνονται,  είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται ή παρατείνονται για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Η σχολή εκδίδει τις νόμιμες αποδείξεις πρεσβεύοντας εμπράκτως τις ηθικές αξίες της πρακτικής της Yoga.

   

   2. Η συνδρομή ισχύει για τον τρέχον ημερολογιακό μήνα ανεξαρτήτως της ημερομηνίας αγοράς της.

   

   3. Νέοι μαθητές έχουν την δυνατότητα ενός δωρεάν μάθηματος το Σάββατο μετά απο επικοινωνία με την σχολή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση προπληρώνεται το κόστος του (20€), με την είσοδο στην σχολή.

   

   4. Η σχολή παραμένει κλειστή τις επίσημες αργίες, την εβδομάδα Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, δύο (2) εβδομάδες τον μήνα Αύγουστο, & ακόμα δέκα (10) εργάσιμες ημέρες στην διάρκεια του έτους χωρίς να παρατείνεται η χρονική περίοδος της συνδρομής.

   

  5. Το πακέτο 16 μαθημάτων ισχύει για 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

   

  6. Η ετήσια συνδρομή προεξοφλείται με :

   

  (α) χρέωση πιστωτικής κάρτας σε 12 άτοκες δόσεις,

  (β) μετρητοίς σε δύο (2) ή τρεις (3) δόσεις.

   

          Οι δόσεις καταβάλεται μέσα σε 90 ημέρες από την αγορά του προγράμματος. Όροι και προυποθέσεις στο συμβόλαιο της παροχής.

 • μαθήματα

   

  1 μάθημα (drop-in) 20€

   

  16 μαθήματα (διάρκειας 3 μηνών) 200€ 

 • συνδρομές

   

  εγγραφή -

   

  1 μήνας απεριόριστα 90€

   

   Ετήσια συνδρομή / μήνα 68€